Kunstreizen

De Kunstreizen die in het voorjaar 2020 zouden plaatsvinden zijn gecanceld. Zolang de corona- richtlijnen van kracht zijn worden er geen nieuwe kunstreizen georganiseerd. De commissie gaat er van uit dat de kunstreizen in het najaar wel plaats kunnen vinden.
______________________________________________________________________________

Ieder jaar organiseert de Kunstkring Capelle 4 kunstreizen die zijn gericht op kunst en cultuur. Ze gaan naar aantrekkelijke tentoonstellingen of culturele activiteiten in Nederland of België. Voorwaarde is wel, dat de reis in één dag heen en terug kan worden gemaakt. Iedereen kan deelnemen aan deze reizen.

De geplande data voor het najaar 2020 zijn 26 september en 7 november. Afhankelijk van de bestemming wordt voor het vervoer gebruik gemaakt van een touringcar die meestal rond 08.00 uur vertrekt vanaf de parkeerplaats bij metrostation Capelsebrug.

Aan alle bekende belangstellenden wordt vóór iedere kunstreis per email een uitnodiging verstuurd, waarin de bestemming, de kosten en de inhoud van het programma staan. Ten aanzien van de kosten wordt verschil gemaakt tussen deelnemers die in het bezit zijn van een kortingskaart zoals de museumjaarkaart of de VIP-kaart en deelnemers die niet in het bezit zijn van een dergelijke kaart. Kunstkring Capelle heeft voor deelnemers een reisverzekering afgesloten, zodat er over aansprakelijkheid geen onduidelijkheid is.

Na aankomst op de locatie is er koffie of thee waarna het bezoek start, veelal onder leiding van een gids.

Voor informatie kunt u een e-mail sturen naar kunstreizen@kpnmail.nl.

Om een indruk te krijgen van de kunstreizen van 2019 klikt u op onderstaande links:

Link kunstreis Doesburg

Link kunstreis Waver en Mechelen

Link kunstreis Otterlo en Bennekom

Link kunstreis Amstelveen en Noordwijk

De commissie Kunstreizen bestaat uit:

Nancy Hagman, Jos Jacobs en Ad Reijntjes

Zij zijn bereikbaar via kunstreizen@kpnmail.nl

Comments are closed.