Kunst voor het Raamroute

Kunstenaars uit en rond Capelle aan den IJssel tonen hun werk

Kunstkring Capelle organiseert van 29 mei t/m 6 juni 2021 de Kunst voor het Raamroute. Kunstenaars van Kunstkring Capelle tonen kunstwerken voor het raam van hun atelier of woning aan een breed publiek in en rond Capelle aan den IJssel.

Kunstenaars van Kunstkring Capelle maken een grote verscheidenheid aan kunstwerken: schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, fotografie, glasfusing, vilt en textiele vormgeving.

De Kunst voor het Raamroute komt in de plaats van de traditionele Kunst- en Atelierroute, die in verband met de verwachte coronasituatie niet doorgaat. Alle deelnemende kunstenaars tonen tenminste één werk voor het raam.

  • Elly ter Heurne

.

De organiserende commissie zorgt voor flyers met informatie over de deelnemende kunstenaars en mogelijke wandel- en fietsroutes. Kunstuitleen Capelle is opgenomen in de Kunst voor het Raamroute. Als de coronamaatregelen dit toelaten is de kunstuitleen op de gebruikelijke openingstijden te bezoeken.

Aan de kunstroutes zijn voor bezoekers en belangstellenden geen kosten verbonden.  Alle bezoekers kunnen een door Kunstkring Capelle ter beschikking gestelde kunstbon met een waarde van € 200 winnen. Deze kunstbon is niet inwisselbaar tegen geld, maar kan worden besteed aan de koop en / of huur van een kunstwerk van Kunstkring Capelle.

Kunst voor het Raamroute 2020:

De commissie Kunst- en Atelierroute bestaat uit:

Ingrid Boesten, Ineke Scheepbouwer en Yvonne Suijkerbuijk.

Hun e-mailadres is: karcapelle@gmail.com

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Kunst- & Atelierroute is onderdeel van Kunstkring Capelle

Comments are closed.