Kunst voor het Raamroute

Kunstenaars uit en rond Capelle aan den IJssel tonen hun werk

Kunstkring Capelle organiseerde van 29 mei t/m 6 juni 2021 de Kunst voor het Raamroute. Kunstenaars van Kunstkring Capelle toonden kunstwerken voor het raam van hun atelier of woning aan een breed publiek in en rond Capelle aan den IJssel.

Kunstenaars van Kunstkring Capelle maken een grote verscheidenheid aan kunstwerken: schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, fotografie, glasfusing, vilt en textiele vormgeving.

De Kunst voor het Raamroute kwam in de plaats van de traditionele Kunst- en Atelierroute, die in verband met de verwachte CORONA-situatie niet doorging. Alle kunstenaars toonden tenminste één werk voor het raam.

  • Elly ter Heurne

De organiserende commissie zorgde voor flyers met informatie over de deelnemende kunstenaars en wandel- en fietsroutes.  Aan de kunstroutes waren voor bezoekers en belangstellenden geen kosten verbonden.

Alle bezoekers konden door het bezoeken van zoveel mogelijk kunstenaars een door Kunstkring Capelle ter beschikking gestelde kunstbon met een waarde van € 200 winnen die kon worden besteed bij een van de deelnemende kunstenaars.

Inmiddels is de winnaar bekend: Jolien Huizer-Becker gaat binnenkort een kunstwerk uitzoeken met door haar gewonnen kunstbon.

De commissie Kunst- en Atelierroute bestaat uit:

Ingrid Boesten, Ineke Scheepbouwer en Yvonne Suijkerbuijk.

Hun e-mailadres is: karcapelle@gmail.com

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Kunst- & Atelierroute is onderdeel van Kunstkring Capelle

Comments are closed.