Kunst- en Atelierroute

.

.

Kunstenaars uit Capelle aan den IJssel openen hun deuren

Ieder jaar organiseert de Kunstkring Capelle een Kunst- en Atelierroute. Twee dagen lang exposeren kunstenaars van de Kunstkring Capelle hun kunstwerken aan de bezoekers in het eigen atelier of op groepslocaties in Capelle aan den IJssel. De verscheidenheid aan geëxposeerde kunstwerken is groot: schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, fotografie, glasfusing, vilt en textiele vormgeving.

De commissie organiseert op 13 en 14 april 2024 de Kunst- en Atelierroute met een overzichtslocatie waarvan de locatie nog niet bekend is. Veel kunstenaars openen de deuren van hun atelier. Voor kunstenaars die niet in hun eigen atelier kunnen exposeren zijn er 2 groepslocaties: Van Cappellenhuis, Dorpsstraat 164 en Atelier de Zwaan, Damsterdiep 58. Daarnaast kunnen er locaties zijn waar meer kunstenaars exposeren. Alle locaties zijn gratis toegankelijk.

.

  • Ad Reijntjes

.

Een van de uitgangspunten van de Kunstkring Capelle is dat evenementen voor de kunstenaars, vrijwilligers en voor de bezoekers in een gezonde omgeving plaatsvinden. Zonodig kunnen er “gezondheidsmaatregelen” van kracht worden.

.

 Link naar: Kunst- en Atelierroute Capelle aan den IJssel | Facebook 

.

De commissie Kunst- en Atelierroute bestaat uit:

Ingrid Boesten, Yvonne Suijkerbuijk en Hanneke Homan.

Hun e-mailadres is: karcapelle@gmail.com

      Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Kunst- & Atelierroute is onderdeel van Kunstkring Capelle.

Kunstkring Capelle

Comments are closed.