Aanbod onderwijs

Cultuurwijzer* en Brede School Netwerk

.

Nieuw aanbod workshops tijdens schooltijd, alle workshops duren 1,5 uur:

Lees meer: Aanbod Cultuurwijzer 2020 – 2021 Kunstkring Capelle

.

Marie-Louise Eijsvoogel is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 23103615 en via educatie@kunstkringcapelle.nl

.

.

De gemeente Capelle aan den IJssel biedt basisscholen de mogelijkheid om gesubsidieerd gebruik te maken van het aanbod van de Cultuurwijzer en van het Brede School Netwerk.

De Cultuurwijzer betreft culturele activiteiten die onder schooltijd plaatsvinden. Het Brede Schoolnetwerk (BSN) betreft culturele activiteiten die na schooltijd en per wijk plaatsvinden, zodat een kind dat deelneemt mogelijk naar een ander schoolgebouw moet gaan.

Beide activiteiten worden door verschillende culturele instellingen uitgevoerd en Kunstkring Capelle is er daar één van. Kunstkring Capelle biedt diverse activiteiten tijdens en na schooltijd aan voor de verschillende groepen van basisscholen. De activiteit wordt regelmatig afgesloten met een presentatie voor ouders en familie waarbij het gemaakte werk van de kinderen te zien is.

De kunstactiviteiten in het kader van de Cultuurwijzer en het Brede School Netwerk worden door Marie-Louise Eijsvoogel gecoördineerd en uitgevoerd door kunstenaars van Kunstkring Capelle.

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Cultuurwijzer & BSN zijn onderdeel van Kunstkring Capelle
www.kunstkringcapelle.nl

* Cultuurwijzer kan zowel basisscholen als scholen voor voortgezet onderwijs betreffen.

Comments are closed.