Aanbod primair onderwijs

Cultuurwijzer* en Brede School Netwerk

De gemeente Capelle aan den IJssel biedt basisscholen de mogelijkheid om gesubsidieerd gebruik te maken van het aanbod van de Cultuurwijzer en van het Brede School Netwerk.

De Cultuurwijzer betreft culturele activiteiten die onder schooltijd plaatsvinden. Het Brede Schoolnetwerk (BSN) betreft culturele activiteiten die na schooltijd en per wijk plaatsvinden, zodat een kind dat deelneemt mogelijk naar een ander schoolgebouw moet gaan.

Kunstkring Capelle is één van de culturele instellingen die deze activiteiten tijdens en na schooltijd aanbiedt voor de groepen van basisscholen. De activiteit wordt regelmatig afgesloten met een presentatie voor ouders en familie waarbij het gemaakte werk van de kinderen te zien is.

Ook in 2022 biedt Kunstkring Capelle activiteiten aan. Klik op de onderstaande links voor de voorlopige planning van de activiteiten per wijk en op basis van startdatum. Maatregelen ten gevolge van het coronavirus kunnen er toe leiden dat activiteiten niet kunnen plaatsvinden op de geplande datum. In overleg met de betreffende school wordt dan gekeken of de activiteit kan worden verplaatst naar een latere datum vóór de zomervakantie.

Link naar:      Aanbod primair onderwijs op wijk.

Link naar:      Aanbod primair onderwijs op startdatum.

.

Marie-Louise Eijsvoogel coördineert de activiteiten, die worden uitgevoerd door kunstenaars van Kunstkring Capelle. Zij is bereikbaar op

Telefoon:        06 – 23103615

E-mail:            educatie@kunstkringcapelle.nl

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Cultuurwijzer & BSN zijn onderdeel van Kunstkring Capelle

* Cultuurwijzer kan zowel basisscholen als scholen voor voortgezet onderwijs betreffen.

Comments are closed.