Soosavonden en Soos On Line

Eén van de activiteiten van Kunstkring Capelle is het organiseren van soosavonden. Eenmaal per maand heeft een kunstenaar de gelegenheid om zijn of haar kunst over het voetlicht te brengen. Ook is een alternatief programma mogelijk, maar er is altijd een relatie met kunst.

Veelal worden de soosavonden gehouden in het atelier van een van de leden van Kunstkring Capelle, maar een andere locatie is mogelijk. Tijdens dit soort kleinschalige bijeenkomsten wordt zichtbaar dat de door de leden geproduceerde kunst een grote verscheidenheid kent, zoals schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, foto’s, glasfusing en textiele vormgeving.  Daarnaast heeft deze activiteit een bindend karakter voor de vrijwilligers en leden van Kunstkring Capelle.

Normaal gesproken zijn de data voor de soosavonden opgenomen in de jaarkalender, maar zolang als de coronamaatregelen van toepassing zijn worden de soosavonden niet gehouden. Als alternatief is gekozen voor Soos On Line, een creatief idee van kunstenaar Ad Reijntjes. Kunstenaars worden in de gelegenheid gesteld om een presentatie van hun kunstwerken online te geven.

Soos On Line:

Presentatie Ad Reijntjes: Het ontstaan van een schilderij

Expositie:  Thera Heemskerk

Bezoek het atelier van Elly Kern via YouTube

Presentatie van Geri Jongkees en Adriana Balke

Soos On Line met Elly Swets

Soos On Line met Vera Harmsen

Soos On Line met Ron van Savoijen

Soos On Line met Mascha Anker

Soos On Line met Henk Clasquin 

Soos On Line met Friso Wiarda

Soos On Line met Esther de Visser

Soos On Line met Ank Boelema 

.

De commissie Soosavonden en Soos On Line bestaat uit:

Thera Heemskerk

Zij is bereikbaar via soosavonden@kunstkringcapelle.nl

Comments are closed.