Soosavonden

Een van de activiteiten van Kunstkring Capelle is het organiseren van soosavonden. Eenmaal per maand heeft een kunstenaar de gelegenheid om zijn of haar kunst over het voetlicht te brengen. Ook is een alternatief programma mogelijk, maar er is altijd een relatie met kunst.

Veelal worden de soosavonden gehouden in het atelier van een van de leden van Kunstkring Capelle, maar een andere locatie is mogelijk. Tijdens dit soort kleinschalige bijeenkomsten wordt zichtbaar dat de door de leden geproduceerde kunst een grote verscheidenheid kent: schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, foto’s, glasfusing en textiele vormgeving.  Daarnaast heeft deze activiteit een bindend karakter voor de vrijwilligers en leden van Kunstkring Capelle.

Normaal gesproken zijn de data voor de soosavonden opgenomen in de jaarkalender, maar als gevolg van de coronapandemie is hiervan afgezien en zijn de soosavonden niet gehouden. Als alternatief is voorlopig gekozen voor soos-online, een creatief idee van kunstenaar Ad Reijntjes. Kunstenaars worden in de gelegenheid gesteld om een presentatie van hun kunstwerken online te geven.

.

De soosavonden worden georganiseerd door Thera Heemskerk.

Zij is bereikbaar via soosavonden@kunstkringcapelle.nl

.

Presentaties:

Comments are closed.