Winter Art Fair

Kunstenaars exposeren in kerstsfeer.

Ieder jaar organiseert Kunstkring Capelle een Winter Art Fair in het Isala Theater aan het Stadsplein te Capelle aan den IJssel. Kunstenaars van Kunstkring Capelle tonen hun kunstwerken in de lounge en op de 1e verdieping van het theater. De verscheidenheid aan geëxposeerde kunstwerken is groot: schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, fotografie, glasfusing, vilt en textiele vormgeving. Er is ook een kraam waar een overzicht is te zien van de resultaten van de cursussen Creatief Ouder Worden en een kraam waarin de mogelijkheden van de kunstuitleen worden getoond.

In overleg met de commissie Winter Art Fair hebben we als bestuur besloten om de Winter Art Fair, die was gepland op 18 december 2021, niet door te laten gaan. De coronamaatregelen en de daarmee samenhangende omstandigheden hebben hiertoe geleid.

Ook in 2020 is de Winter Art Fair in verband met het coronavirus niet doorgegaan.

Een van de uitgangspunten van Kunstkring Capelle is dat evenementen voor de kunstenaars, de vrijwilligers en voor de bezoekers veilig en in een gezonde omgeving moeten plaatsvinden. Indien hierover twijfel bestaat of er maatregelen van kracht zijn waardoor het organiseren hiervan is verboden, wordt op genoemde datum naar een alternatief gezocht.

Alle bezoekers kunnen hierbij ook een door Kunstkring Capelle ter beschikking gestelde kunstbon winnen. Met deze kunstbon kan een kunstwerk van Kunstkring Capelle aangeschaft worden. De waarde van de kunstbon is € 200 (niet inwisselbaar tegen geld).

Hieronder een aantal foto’s van de Winter Art Fair 2019.

.

De commissie Winter Art Fair bestaat uit:

Mieke Chantrel, Gita Kalishoek en Rob Scheuierman

Hun e-mailadres is: winterartfair@kunstkringcapelle.nl

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Winter Art Fair is onderdeel van Kunstkring Capelle

Comments are closed.