Winter Art Fair

Kunstenaars exposeren in kerstsfeer

Ieder jaar organiseert Kunstkring Capelle in december een Winter Art Fair in het ISALA Theater aan het Stadsplein te Capelle aan den IJssel. Kunstenaars van Kunstkring Capelle tonen hun kunstwerken in de lounge en op de 1e verdieping van het theater. De verscheidenheid aan geëxposeerde kunstwerken is groot: schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, fotografie, glasfusing, vilt en textiele vormgeving. Er is ook een kraam waar een overzicht is te zien van de resultaten van de cursussen Creatief Ouder Worden en een kraam waarin de mogelijkheden van de Kunstuitleen worden getoond.

In 2020 en 2021 is de Winter Art Fair in verband met het coronavirus niet doorgegaan.

In 2022 gaat de Winter Art Fair wél door op zaterdag 17 december van 11.00 – 16.00 uur en het evenement is gratis toegankelijk.

Een van de uitgangspunten van Kunstkring Capelle is dat evenementen voor de kunstenaars, de vrijwilligers en voor de bezoekers veilig en in een gezonde omgeving moeten plaatsvinden. Indien hierover twijfel bestaat en er maatregelen van kracht zijn worden die toegepast.

Hieronder een paar foto’s van de Winter Art Fair 2019.

.

De commissie Winter Art Fair bestaat uit:

Mieke Chantrel, Gita Kalishoek en Rob Scheuierman.

Hun e-mailadres is: winterartfair@kunstkringcapelle.nl

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Winter Art Fair is onderdeel van Kunstkring Capelle

Comments are closed.