Exposities Kunstkring Capelle

De kunstwerken die in het 1e kwartaal van 2020 in Rijckehove, de Rozenburcht en de Vijverhof zijn geëxposeerd blijven daar in ieder geval zolang de corona-richtlijnen van kracht zijn. Deze exposities zijn op dit moment voor externe belangstellenden niet te bezoeken.

Het Isala Theater gaat op 1 juni 2020 weer open.

______________________________________________________________________________

Kunstkring Capelle organiseert jaarlijks een aantal exposities op verschillende locaties in Capelle aan den IJssel. Er worden voor belangstellenden kunstvormen gepresenteerd, zoals schilderijen, beelden van verschillend materiaal en stoffen. De exposities duren tussen de 3 en 5 maanden, waarna andere kunstenaars hun werken presenteren.

De expositielocaties:

  • In Rijckehove exposeren 3 of 4 kunstenaars met hun kunst in de vitrines van de gemeenschappelijke ruimte en de gangen op de begane grond. De expositie duurt 3 maanden, waarna de gehele expositie wordt gewisseld met nieuwe kunstvoorwerpen. De officiële opening van deze expositie vindt veelal op een vrijdagmiddag plaats.
    Op dit moment exposeren er 4 kunstenaars.

         

Annelies Ligtenberg                   Lucienne Keizer            Ingrid Boesten         Irma Holt

.

  • In de Vijverhof vindt een expositie plaats met 40 kunstwerken van de kunstenaars die deelnemen aan de Kunstuitleen Capelle. Na ca. 6 maanden worden de kunstwerken gewisseld met nieuwe werken. Hieronder de link naar de Kunstuitleen Capelle.

kunstuitleencapelle.nl

  • In de huisartsenpost van De Rozenburcht exposeert 1 kunstenaar van de Kunstkring gedurende 3 maanden.

Martin de Vos

  • In de vestiging van ABN-AMRO aan de Duikerlaan 260 te Capelle aan den IJssel exposeert 1 kunstenaar van de kunstkring gedurende 4 maanden.

Elly Swets

  • In het Isala Theater aan het Stadsplein te Capelle aan den IJssel exposeren kunstenaars met 2 dimensionale kunst, zoals schilderijen en 3 dimensionale kunst zoals beelden en sieraden. Alle theaterbezoekers kunnen kennis nemen van deze expositie.
    Voor een overzicht van de exposerende kunstenaars: klik op de link Isala Theater.

.

De commissie Exposities bestaat uit:
Elly ter Heurne, Erna Daalman, Piet van der Velden en Yvonne Suijkerbuijk
Zij zijn  bereikbaar via exposities@kunstkringcapelle

Comments are closed.