Educatie

Educatie via Kunstkring Capelle

 

Cultuurwijzer & Brede School Netwerk

De Gemeente Capelle aan den IJssel biedt basisscholen (en voortgezet onderwijs) de mogelijkheid om gesubsidieerd gebruik te maken van het aanbod van de Cultuurwijzer en biedt basisscholen de gesubsidieerde mogelijkheid om gebruik te maken van het aanbod van het Brede School Netwerk.

De Cultuurwijzer betreft culturele activiteiten die onder schooltijd plaatsvinden. De Kunstkring Capelle biedt verschillende activiteiten voor de verschillende groepen. Het Brede Schoolnetwerk (BSN) betreft culturele activiteiten die na schooltijd en per wijk plaatsvinden, zodat een kind dat deelneemt mogelijk naar een ander schoolgebouw moet gaan.

Beide activiteiten worden door verschillende culturele instellingen uitgevoerd en de Kunstkring Capelle is er daar één van. De activiteit wordt regelmatig afgesloten met een presentatie voor ouders en familie, waarbij het gemaakte werk van de kinderen te zien is. De Kunstkring Capelle biedt verschillende activiteiten onder schooltijd en na schooltijd aan voor de verschillende groepen van basisscholen.

De kunstactiviteiten in het kader van de Cultuurwijzer en het Brede School Netwerk worden door kunstenaars van de Kunstkring Capelle uitgevoerd.

 

De activiteiten worden gecoördineerd  door:

Marie-Louise Eijsvoogel

06 – 23103615

educatie@kunstkringcapelle.nl

 

Comments are closed.