Kunstuitleen Capelle

Kunstkring Capelle heeft de beschikking over een kunstuitleen die is gevestigd achterin de bibliotheek van Capelle aan den IJssel aan het Stadsplein 39 te Capelle aan den IJssel.

Kunstuitleen Capelle is op de volgende tijden geopend:

  • Dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur;
  • Zaterdag van 11.00 uur tot 14.30 uur.

Omdat de kunstuitleen een open verbinding vormt met de bibliotheek kunt u de galerie ook buiten deze tijden bezoeken en op uw gemak rondkijken. De coronaregels zijn hier van toepassing.

Door de aangescherpte coronamaatregelen kan het zijn dat de kunstuitleen gesloten is of aangepaste openingstijden heeft. Wilt u een bezoekje brengen aan onze galerie kijk dan eerst voor actuele openingstijden op de website van de kunstuitleen: Kunstuitleen Capelle

Op deze website is ook alle informatie te vinden over de deelnemende kunstenaars, hun werken en over huur, huur/spaar en koop. Als u interesse hebt in een kunstwerk biedt de kunstuitleen, als u niet in staat of in de gelegenheid bent om tijdens de openingstijden naar de Kunstuitleen te komen, ook de mogelijkheid hiervoor een afspraak te maken of een kunstwerk thuis te laten bezorgen. Telefoonnummers vindt u op de website van de kunstuitleen. U kunt ook het contactformulier invullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Ook voor een specifieke vraag kunt u bellen of het contactformulier invullen.

De commissie Kunstuitleen bestaat uit:

Anneke Brussee en Gita Kalishoek.

Comments are closed.