Vrijwilligersuitje

Het vrijwilligersuitje dat op 25 april zou plaatsvinden is voorlopig opgeschort naar 10 oktober 2020. De commissie gaat er vanuit dat dit uitje in het najaar wel plaats kan plaatsvinden.
______________________________________________________________________________

De Gemeente Capelle aan den IJssel stimuleert vrijwilligerswerk en verstrekt ieder jaar een subsidie per vrijwilliger aan de Kunstkring Capelle. Hiermee wordt 1x per jaar een vrijwilligersuitje georganiseerd, waaraan alle vrijwilligers kunnen deelnemen. Dit uitje is zowel gericht op kunst en cultuur, waarbij aantrekkelijke tentoonstellingen of andere culturele activiteiten worden bezocht, als op ontspanning. Afhankelijk van de bestemming wordt voor het vervoer gebruik gemaakt van een touringcar of het openbaar vervoer.

Na aankomst op de locatie drinken we meestal koffie of thee. Afhankelijk van het programma vinden er vervolgens de verschillende activiteiten plaats: een palet aan kunst, cultuur en ontspanning, soms onder leiding van een gids. De dag wordt bijna altijd afgesloten met een culinair samenzijn. Kunstkring Capelle heeft voor deelnemers een reisverzekering afgesloten.

De commissie stuurt aan alle vrijwilligers een uitnodiging om deel te nemen. Als een vrijwilliger zich heeft aangemeld krijgt hij of zij automatisch bericht over het aanstaande uitje, zoals het tijdstip en vertrekpunt (meestal rond 09.00 uur vanaf metrostation Capelsebrug). De bestemming blijft tot op het laatste moment geheim.

De commissie Vrijwilligersuitje bestaat uit

Saskia Dijxhoorn en Nancy Hagman

Zij zijn bereikbaar via: Hagman@kunstenbeelden.nl

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Vrijwilligersuitje is onderdeel van Kunstkring Capelle
www.kunstkringcapelle.nl

Comments are closed.