Vrijwilligersuitje

.

Vrijwilligersuitje Kunstkring Capelle

 

Gemeente Capelle aan den IJssel stimuleert vrijwilligerswerk in de gemeente. Zij verstrekt ieder jaar een subsidie aan Kunstkring Capelle waarmee een vrijwilligersuitje wordt georganiseerd.

De commissie nodigt alle vrijwilligers uit om deel te nemen aan het vrijwilligersuitje en verstrekt diegenen die zich hebben aangemeld hierover nadere informatie. Het programma is gericht op kunst / cultuur, bijvoorbeeld het bezoeken van een aantrekkelijke tentoonstelling. De dag wordt bijna altijd afgesloten met een culinair samenzijn. Voor de deelnemers is een reisverzekering afgesloten.

De datum voor het vrijwilligersuitje wordt opgenomen in de jaarkalender. In verband met de coronamaatregelen is het nog niet duidelijk of het vrijwilligersuitje in 2021 kan plaatsvinden. Eén van de uitgangspunten van Kunstkring Capelle is dat evenementen en activiteiten veilig en in een gezonde omgeving moeten plaatsvinden. Indien hierover twijfel bestaat of er maatregelen van kracht zijn waardoor het organiseren van het vrijwilligersuitje is verboden, wordt naar een alternatief gezocht.

.

De commissie Vrijwilligersuitje bestaat uit:

Saskia Dijxhoorn en Nancy Hagman

Zij zijn bereikbaar via: Hagman@kunstenbeelden.nl

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Vrijwilligersuitje is onderdeel van Kunstkring Capelle

Comments are closed.