Kunstmarkt

Het bestuur heeft in overleg met de organiserende commissie Kunstmarkt geconcludeerd dat de huidige omstandigheden het niet mogelijk maken om de Kunstmarkt Capelle 2020, die was gepland op 12 september 2020, op een verantwoorde en aantrekkelijke manier te organiseren en plaats te laten vinden. In 2020 wordt geen Kunstmarkt Capelle gehouden. Erg jammer, temeer daar deze editie van de Kunstmarkt een lustrum versie zou zijn. De resultaten van de voorbereidende activiteiten in het kader van het lustrum blijven bewaard tot 2021.  

______________________________________________________________________________ 

Jaarlijks organiseert Kunstkring Capelle op de 2e zaterdag van september “Kunstmarkt Capelle”. Van 10.30 – 16.30 uur exposeren kunstenaars (zowel leden als niet-leden van Kunstkring Capelle) met gevarieerde disciplines. In 2020 zou de kunstmarkt wederom plaatsvinden op de Kerklaan rondom de Oude Dorpskerk en aan de voet van de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel. De toegang is voor bezoekers gratis.

De kunstmarkt toont circa 50 – 60 kramen waarop de kunstenaars hun werken tentoonstellen en biedt ruimte voor andere kunstzinnige activiteiten, zoals bijvoorbeeld sneltekenen en stoelenmatten. Op het centrale marktplein spelen muzikanten en kan een hapje en een drankje worden genuttigd. De verscheidenheid aan kunstwerken is zeer divers.

De commissie Kunstmarkt Capelle bestaat uit

Rolf Suchorski, Saskia Dijxhoorn, Roos Hobé en Hans van Yperen

Zij zijn via email bereikbaar via kunstmarkt@kunstkringcapelle.nl

Zij zijn ook bereikbaar via hun website www.kunstmarktcapelle.co.nl

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Kunstmarkt Capelle is onderdeel van Kunstkring Capelle

www.kunstkringcapelle.nl

 

Comments are closed.