Kunstmarkt

Vacature organisatie Kunstmarkt.

Commissieleden gezocht ten behoeve van de organisatie Kunstmarkt Capelle, onderdeel van Kunstkring Capelle.

De huidige commissie Kunstmarkt Capelle heeft na jarenlange activiteiten te kennen gegeven te stoppen met haar activiteiten.

De kunstkring is op zoek naar nieuwe commissieleden, u hoeft geen lid van Kunstkring Capelle te zijn om in deze commissie deel te nemen.

In september 2020 zou de Kunstmarkt Capelle voor de 50e keer plaatsvinden, maar in verband met het Corona-virus is dit lustrum verplaatst naar september 2021.

Heeft u belangstelling of wilt u nadere informatie dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de Kunstkring Capelle, Aat Scheepbouwer.

Telefoon: 06-81730086

E-mail: secr.kkc@gmail.com.

.

Voor meer informatie over de vacature: lees meer.

Meer informatie over de werkzaamheden: lees meer.

Kunstmarkt Capelle op Facebook..


Ieder jaar organiseert Kunstkring Capelle op de 2e zaterdag van september de gratis toegankelijke “Kunstmarkt Capelle”. Van 10.30 – 16.30 uur exposeren kunstenaars (zowel leden als niet-leden van de Kunstkring Capelle) met gevarieerde disciplines op de Kerklaan rondom de Oude Dorpskerk en aan de voet van de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel. 

De Kunstmarkt wordt tegelijk met Open Monumentendag gepland met circa 50 – 60 kramen waarop de kunstenaars hun werken tentoonstellen. Op het centrale marktplein spelen muzikanten en kan een hapje en een drankje worden genuttigd.

Het bestuur heeft in overleg met de organiserende commissie Kunstmarkt besloten om de Kunstmarkt Capelle 2020 niet door te laten gaan.

Onder de huidige Corona-richtlijnen is het niet mogelijk om de Kunstmarkt Capelle op een verantwoorde en aantrekkelijke manier te organiseren en plaats te laten vinden. Erg jammer, temeer daar deze editie van de Kunstmarkt een lustrumversie zou zijn. De resultaten van de voorbereidende activiteiten in het kader van het lustrum blijven bewaard tot 2021.

De commissie Kunstmarkt Capelle bestaat uit:

Rolf Suchorski, Saskia Dijxhoorn, Roos Hobé en Hans van Yperen

Hun e-mail adres is:    kunstmarkt@kunstkringcapelle.nl

Hun website-adres is: http://www.kunstmarktcapelle.co.nl/

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Kunstmarkt Capelle is onderdeel van Kunstkring Capelle

www.kunstkringcapelle.nl

 

Comments are closed.