Kunstmarkt

Ieder jaar organiseert de Kunstkring Capelle op de 2e zaterdag van september de gratis toegankelijke “Kunstmarkt Capelle”. Van 10.30 – 16.30 uur exposeren kunstenaars (zowel leden als niet-leden van de Kunstkring Capelle) met gevarieerde disciplines op de Kerklaan rondom de Oude Dorpskerk en aan de voet van de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel. 

De Kunstmarkt wordt tegelijk met Open Monumentendag gepland met circa 50 – 60 kramen waarop de kunstenaars hun werken tentoonstellen. Op het centrale marktplein spelen muzikanten en kan een hapje en een drankje worden genuttigd.

Het bestuur heeft echter in overleg met de organiserende commissie Kunstmarkt besloten om de Kunstmarkt Capelle 2020 niet door te laten gaan.

Onder de huidige Corona-richtlijnen is het niet mogelijk om de Kunstmarkt Capelle op een verantwoorde en aantrekkelijke manier te organiseren en plaats te laten vinden. Erg jammer, temeer daar deze editie van de Kunstmarkt een lustrumversie zou zijn. De resultaten van de voorbereidende activiteiten in het kader van het lustrum blijven bewaard tot 2021.

De commissie Kunstmarkt Capelle bestaat uit:

Rolf Suchorski, Saskia Dijxhoorn, Roos Hobé en Hans van Yperen

Hun e-mail adres is:    kunstmarkt@kunstkringcapelle.nl

Hun website-adres is: http://www.kunstmarktcapelle.co.nl/

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Kunstmarkt Capelle is onderdeel van Kunstkring Capelle

www.kunstkringcapelle.nl

 

Comments are closed.