De winnaar van de kunstbon is bekend!

Van 29 mei tot en met 6 juni is de Kunst voor het Raam-route gehouden. Zestien kunstenaars van Kunstkring Capelle exposeerden voor hun raam een of meer kunstwerken.

Gelukkig was het in die periode prachtig fietsweer, zodat veel mensen van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om Capelle en omgeving te verkennen en daarbij te genieten van de prachtige kunstwerken die te zien waren.

Alle bezoekers van de Kunst voor het Raamroute maakten kans op het winnen van een kunstbon ter waarde van € 200,00 beschikbaar gesteld door Kunstkring Capelle, te besteden bij één van de deelnemende kunstenaars. Iedere kunstenaar had een eigen code die te vinden was bij het kunstwerk voor het raam. De bezoeker die de meeste kunstenaars had bezocht en daar de code had opgeschreven maakte kans op het winnen van de kunstbon.

En inmiddels is de winnaar bekend! Jolien Huizer-Becker had alle kunstenaars bezocht, had daar de juiste code genoteerd en zij ontvangt de Kunstbon 2021. Van alle tentoongestelde kunstwerken was Joliens favoriet  “Come into my garden”  van Adriana Zoon.

Jolien staat nu voor de moeilijke maar leuke taak om de keuze te maken bij welke kunstenaar zij haar kunstbon gaat verzilveren. Als zij een kunstwerk heeft uitgezocht komt daarvan natuurlijk een foto op de website te staan. Houd deze dus in de gaten!

Comments are closed.