Aanbod voortgezet onderwijs

De cursussen op scholen voor voortgezet onderwijs in het kader van Cultuurwijzer en de CJP Cultuurkaart worden dit voorjaar niet op locatie gegeven. We verwachten dat de activiteiten in het najaar wel doorgang zouden kunnen vinden. Dit is afhankelijk van de duur van de corona-richtlijnen.
______________________________________________________________________________

Cultuurwijzer*

en

CJP Cultuurkaart

De gemeente Capelle aan den IJssel biedt scholen in het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om gesubsidieerd gebruik te maken van het aanbod van de Cultuurwijzer. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OC&W) biedt scholen in het voortgezet onderwijs de gelegenheid zich aan te melden voor de CJP Cultuurkaart.

De Cultuurwijzer betreft culturele activiteiten die onder schooltijd plaatsvinden. Kunstkring Capelle biedt verschillende activiteiten aan.

Ten behoeve van de CJP cultuurkaart koppelt het Ministerie van OC&W jaarlijks een bedrag van minimaal € 5,- per leerling aan de Cultuurkaart. Vaak vult een school dit aan tot € 10,- per leerling en hierdoor ontstaat een aanzienlijk Cultuurkaart-tegoed. Met een CJP Cultuurkaart kunnen scholen een culturele activiteit financieren bij aangesloten Cultuurkaart-acceptanten, zoals Kunstkring Capelle. Kunstkring Capelle biedt verschillende activiteiten aan.

De kunstactiviteiten in het kader van de Cultuurwijzer en CJP Cultuurkaart worden door Marie-Louise Eijsvoogel gecoördineerd en uitgevoerd door kunstenaars van Kunstkring Capelle.

Marie-Louise Eijsvoogel is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 23103615 en via educatie@kunstkringcapelle.nl

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel
Cultuurwijzer en CJP cultuurkaart zijn onderdeel van Kunstkring Capelle
www.kunstkringcapelle.nl

* Cultuurwijzer kan zowel basisscholen als scholen voor voortgezet onderwijs betreffen.

Comments are closed.