Gevolgen coronavirus voor activiteiten Kunstkring Capelle

Inleiding

Naar aanleiding van de maatregelen die door het kabinet op 19 mei 2020 zijn afgekondigd zijn de gevolgen die dit heeft voor onze vereniging geactualiseerd. Hierbij is gekeken naar de gezondheidsrisico’s voor onze leden en vrijwilligers maar ook die van onze bezoekers etc. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet. Dit heeft tot gevolg, dat een aantal activiteiten niet doorgaan of worden opgeschort. Regelmatig zal het bestuur bekijken of een update hiervan noodzakelijk is.

Voor meer informatie over activiteiten: zie de betrokken pagina onder “activiteiten”.

De activiteiten van Kunstkring Capelle:

Kunst- en Atelier Route

Door de maatregelen van de overheid kan de Kunst- & Atelierroute dit jaar niet doorgaan. Daarom biedt Kunstkring Capelle een alternatief om toch de kunst dichtbij te brengen: de Kunst voor het Raamroute. Lees meer

Kunstmarkt Capelle

Het bestuur heeft in overleg met de organiserende commissie Kunstmarkt geconcludeerd dat de huidige onzekerheid en de gevoelde onveiligheid het niet mogelijk maken om de Kunstmarkt Capelle 2020, die was gepland op 12 september 2020, op een verantwoorde en aantrekkelijke manier te organiseren en te laten plaatsvinden. In 2020 zal dus geen Kunstmarkt Capelle plaatsvinden. Erg jammer, temeer daar deze editie van de Kunstmarkt een lustrum versie zou zijn. De resultaten van de activiteiten in het kader van het lustrum blijven bewaard tot 2021.

Winter Art Fair

De Winter Art Fair van 12 december 2020 gaat vooralsnog door.

 

Kunstuitleen Capelle gaat vanaf 2 juni weer 2 dagen open.

De Kunstuitleen Capelle is met ingang van 2 juni 2020 weer 2 dagen geopend: dinsdag en donderdag van 13.00 uur tot 16.30 uur. Uiteraard blijven de gedragsregels wel van toepassing.

In de Kunstuitleen zijn desinfectie vloeistof, papieren handdoekjes en hand-gel ter beschikking.

Belangstellenden kunnen ook  op afspraak een bezoek brengen aan de Kunstuitleen of informatie krijgen. Tevens biedt de Kunstuitleen de mogelijkheid voor klanten die niet naar de uitleen kunnen of willen komen om een kunstwerk thuis te laten bezorgen.

Hiervoor staan op de website van de Kunstuitleen een mailadres en 2 telefoonnummers. Lees meer.

 

Exposities

De kunstwerken die in Rijckehove, de Rozenburcht en de Vijverhof worden geëxposeerd worden niet teruggehaald of gewisseld. De kunstwerken bij de ABN-AMRO zijn wel gewisseld. Het Isala Theater gaat op 1 juni weer open. De huidige expositie aldaar wordt verlengd tot 1 januari 2021.

Brede School Netwerken

De geplande lessen worden tot aan de zomervakantie digitaal gegeven. Lees meer.

 

Creatief Ouder Worden

De geplande bijeenkomsten in Fascinatio, Oostgaarde en ’s-Gravenland worden digitaal gegeven. Lees meer.

Soosavonden

De soosavonden worden  tot 1 september 2020 niet fysiek gehouden, maar presentaties van kunstenaars worden zowel aan alle leden en vrijwilligers gestuurd als op de website gepubliceerd. Over de soosavonden na 1 september 2020 vindt t.z.t. nader overleg plaats. Lees meer.

 

Kunst- en Cultuurreizen

De Kunst- en Cultuurreis van 6 juni 2020 gaat niet door.

De Kunst- en Cultuurreizen in het najaar gaan vooralsnog wel door.

  

 

Comments are closed.