Update activiteiten

Inleiding

Naar aanleiding van de versoepelingen die op 24 juni 2020 door het kabinet zijn afgekondigd zijn de gevolgen die dit heeft voor onze vereniging geactualiseerd. Hierbij is gekeken naar de gezondheidsrisico’s voor onze leden en vrijwilligers maar ook die van onze bezoekers etc. Wij houden ons aan de richtlijnen en de maatregelen van het kabinet.

.

De activiteiten van Kunstkring Capelle:

 .

Kunst- en Atelier Route

De Kunst- en Atelierroute 2020 is niet doorgegaan.

 .

Kunstmarkt Capelle

De Kunstmarkt Capelle 2020 gaat niet door.

.

Winter Art Fair

Overlegd wordt hoe de Winter Art Fair van 12 december 2020 door kan gaan.

 .

Kunstuitleen Capelle is gesloten. De website blijft actueel: kunstuitleencapelle.nl

De Kunstuitleen Capelle is met ingang van 2 juni 2020 weer 2 dagen geopend: dinsdag en donderdag van 13.00 uur tot 16.30 uur. Bezien zal worden of dit de komende tijd kan worden uitgebreid. Uiteraard blijven de gedragsregels van toepassing. Belangstellenden kunnen ook  op afspraak een bezoek brengen aan de Kunstuitleen of informatie krijgen. Tevens biedt de Kunstuitleen de mogelijkheid voor klanten die niet naar de uitleen kunnen of willen komen om een kunstwerk thuis te laten bezorgen. Hiervoor staan op de website van de Kunstuitleen een mailadres en 2 telefoonnummers.

.

Exposities

De kunstwerken die in Rijckehove, de Rozenburcht en de Vijverhof worden geëxposeerd zijn de afgelopen maanden niet gewisseld. In overleg met de verzorgings- en verpleeghuizen zal bezien worden of de situatie het toelaat de werken wel te wisselen. De kunstwerken bij de ABN-AMRO zijn wel gewisseld. De expositie in het Isala Theater is verlengd tot begin januari 2021.

.

Creatief Ouder Worden

De 2 cursussen die na de zomervakantie 2020 in Middelwatering & Capelle-West worden gegeven krijgen een combinatie-aanbod. De cursussen worden zowel op locatie als digitaal gegeven. Als de huidige Covid-19 situatie verslechtert wordt zo nodig teruggeschakeld naar een volledig digitaal aanbod.

.

Brede School Netwerken

Nieuw aanbod workshops tijdens schooltijd, alle workshops duren 1,5 uur.

Lees meer.

Soosavonden

Overlegd wordt hoe de soosavonden met ingang van september 2020 weer gehouden kunnen worden.

U kunt onze Soos Online bezoeken.

 .

Kunst- en Cultuurreizen

De Kunst- en Cultuurreizen van 2020 gaan niet door.

 .

Vrijwilligersuitje

Het vrijwilligersuitje 2020 gaat niet door en wordt vervangen door een alternatief.

.

Lees meer: Jaarkalender 2020.

  

 

Comments are closed.