Oogsten wat dierbaar is!

Serie workshops “Vruchten van het Leven”.

Op donderdag 29 augustus start de cursus ‘Vruchten van het Leven‘ voor 55+ en gaan we o.l.v. Nancy Hagman, een kunstzinnige tocht door het eigen levensverhaal maken en oogsten wat dierbaar is.

Donderdag 29 augustus, de eerste les gaat over Stillevens; u krijgt voorbeelden uit de kunstgeschiedenis te zien en gaan we letterlijk stil staan bij het leven. De techniek die we gaan gebruiken is het maken van een collage. Wat vindt u belangrijk; welke afbeeldingen kiest u uit om een compositie mee te maken? De ‘plaatjes’ worden zorgvuldig op een mooi papier tot een geheel gemaakt.

 

 

De cursus bestaat uit zes workshops en start op 29 augustus van 10.00 – 11.30 uur in wijkgebouw De Harp, Jan de Geusrede 39 E, Capelle- ’s Gravenland. Inloop vanaf 9.30 uur met uitloop tot 12.00 uur!
Voor het volgen van de lessen zijn de kosten 2 euro per keer.
Bent u 55 jaar of ouder en heeft u interesse? Meld u dan aan, wees snel er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen en vol = vol! Maar kom gerust langs, we hebben koffie voor u klaar staan en zo kunt u kijken of de lessen iets voor u zijn.

Opgeven via educatie@kunstkringcapelle.nl of 06-23537791.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.