Exposities Kunstkring Capelle

Kunstenaars exposeren op locatie.

Kunstkring Capelle organiseert jaarlijks een aantal exposities op verschillende locaties in Capelle aan den IJssel. Er worden voor belangstellenden kunstvormen gepresenteerd, zoals schilderijen, beelden van verschillend materiaal en stoffen. De exposities duren enkele maanden, waarna de kunst wordt gewisseld met werken van andere kunstenaars.

Zolang als er coronamaatregelen van toepassing zijn wordt er met de directies van de verpleeg- en verzorgingshuizen overlegd of en zo ja wanneer kunst kan worden gewisseld.

De exposities in verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen beperkt te bezoeken zijn.

De expositielocaties:

  • In Rijckehove exposeren 2 – 4 kunstenaars met hun kunst in de vitrines van de gemeenschappelijke ruimte en de gangen op de begane grond. De expositie duurt 3 maanden, waarna de gehele expositie wordt gewisseld met nieuwe kunstvoorwerpen. De officiële opening van deze expositie vindt veelal op een vrijdagmiddag plaats.
    Op dit moment exposeren er 4 kunstenaars.
  • In de Vijverhof vindt een expositie plaats met 40 kunstwerken van de kunstenaars die deelnemen aan de Kunstuitleen Capelle. Na ca. 6 maanden worden de kunstwerken gewisseld met nieuwe werken. Hieronder de link naar de Kunstuitleen Capelle.

kunstuitleencapelle.nl

.

  • Expositie in het Isala Theater.
  • In de huisartsenpost van De Rozenburcht exposeren 2 kunstenaar van de Kunstkring gedurende 3 maanden.

.

.

De commissie Exposities bestaat uit:

Elly ter Heurne, Piet van der Velden, Yvonne Suijkerbuijk en Erna Daalman

Zij zijn  bereikbaar via exposities@kunstkringcapelle

.

Hieronder staat het affiche van de huidige exposities.

Kunstkring Capelle 2021

Comments are closed.