Deelnemers K&A route

Algemene informatie aan deelnemers van de Kunst- en Atelierroute Kunstkring Capelle.

Kunst- en Atelierroute

Ieder jaar organiseert Kunstkring Capelle begin juni de Kunst- en Atelierroute. Dit is een gezellig evenement waar kunstenaars van Kunstkring Capelle een weekend lang hun kunst presenteren aan een breed publiek. Dit kan op een groepslocatie of in het eigen atelier. De openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

Op de zaterdag wordt de route om 11.00 feestelijk geopend. Op de openingslocatie is ook de overzichtstentoonstelling. Hier is één kunstwerk van alle deelnemers te zien.

    

(Foto’s Kunst- en Atelierroute 2018)

Hoe werkt het?

In januari wordt de uitnodiging voor de K&A route verstuurd naar alle leden. U kunt zich via een link inschrijven en er moet een foto gestuurd worden naar een in de brief vermeld commissielid. De foto moet van het kunstwerk zijn dat u in de overzichtstentoonstelling wilt laten zien. Voor schilderijen mag de breedte maximaal 80 cm zijn. Dit kunstwerk wordt ook opgenomen in de brochure die gemaakt wordt  voor promotiedoeleinden. U kunt ook brochures aanvragen om zelf te verspreiden. Als u met uw eigen atelier meedoet, kunt u vlaggen en wegwijspaaltjes lenen om uw locatie goed aan te geven.

Voor deelname aan de K&A route betaalt u 27,50 euro. Dit bedrag wordt automatisch van uw rekening afgeschreven.

Ruim voor de K&A route krijgt u een datum, locatie en tijd op om de brochures, vlaggen en wegwijspaaltjes die u aangevraagd heeft op te halen.

Op de vrijdagavond voor het weekend moet u uw kunstwerk voor de overzichtstentoonstelling inleveren. U krijgt hierover bericht.

De groepslocaties worden in onderling overleg ingericht. U heeft ongeveer twee tafels van 1,5 meter tot uw beschikking voor uw kunstwerken. Meestal kan dit op vrijdagavond, maar soms kan het pas op zaterdagochtend. U krijgt hierover op tijd bericht.

De opening van de K&A route vindt plaats op zaterdag om 11.00 uur. Na de opening heeft iedereen de tijd om naar de eigen expositielocatie te gaan en om 12.00 uur zijn de locaties open voor publiek. U dient beide dagen aanwezig te zijn op uw expositielocatie.

Zondag 17.00 sluit de K&A route. U ruimt samen met de andere exposanten de groepslocatie op. Tussen 17.30 en 19.00 uur haalt u uw kunstwerk op bij de overzichtslocatie. Ook levert u dan de vlaggen en paaltjes in.

 

Kunst- en Atelierroute Commissie

Mieke Borgdorff, Karolinne Engelen en Yvonne Suijkerbuijk

E-mailadres: karcapelle@gmail.com

 

Comments are closed.