Creatief Ouder Worden

Vanaf maart 2019 start het pilotproject Creatief Ouder Worden van Kunstkring Capelle

Nancy Hagman en Marie-Louise Eijsvoogel geven in 2019 vier cursussen met als doel om Kunst in te zetten voor kwetsbare en vitale ouderen om te creëren, te ervaren, te ontmoeten en te delen.

Marie-Louise Eijsvoogel start op 14 maart in het nieuwe Huis van de Wijk in Fascinatio met de cursus ‘Mona Lisa maar dan Anders’. Tijdens deze cursus staan beroemde kunstwerken centraal, maar de cursisten worden uitgedaagd om hier hun heel eigen versie van te maken. Er wordt gewerkt met diverse materialen en ontspanning en gezelligheid staan voorop!

Elke les is er  een nieuwe opdracht, waardoor er ook voor gekozen kan worden om individuele lessen/workshops te volgen. Voor de hele cursus is de deelnemersbijdrage 10 euro, tijdens de eerste les te betalen. Individuele lessen/workshops kosten 2 euro per les. Bent u 55 jaar of ouder en heeft u interesse? Er kunnen 10 mensen meedoen en vol = vol! Maar kom gerust langs, er staat koffie voor u klaar en u kunt kijken of de lessen iets voor u zijn. De cursus is van 14.00 – 15.30 uur in het Huis van de Wijk, Fascinatio Boulevard 466, 2909 RC Capelle aan den IJssel.

Inlopen is vanaf 13.30 uur en nakletsen, nabeschouwen/evalueren tot 16.00 uur! Cursisten in rolstoelen zijn van harte welkom, de ruimte is rolstoeltoegankelijk. Het project wordt mogelijk gemaakt door de Van Cappellen Stichting.

Voor meer informatie: educatie@kunstkringcapelle.nl of 06-23103615

‘Mona Lisa maar dan Anders’

Comments are closed.