Afscheid

Donderdagavond 29 maart 2018, was de Algemene Ledenvergadering van de Kunstkring Capelle in wijkcentrum de Torenhof. Verschillende belangrijke agendapunten, maar één sprong er bovenuit: het afscheid nemen van onze bijna onvervangbare voorzitter Martin Snoeck.
Martin is voor de Kunstkring een icoon. Hij heeft zich jarenlang als bestuurder van de Kunstkring ingezet, eerst als penningmeester en daarna vele jaren als voorzitter. In zijn afscheidstoespraak karakteriseerde onze secretaris Martin als een echte verenigingsman: hij bracht mensen samen en verzette vreselijk veel werk. Hij zorgde voor een goede relatie met de gemeente en onderhield contacten met alle commissies, vrijwilligers en kunstenaars!
Hij loodste de vereniging door turbulente tijden naar rustiger vaarwater. Hij was de laatste periode de grote stimulator in het nieuwe bestuur, zorgde voor de gewijzigde statuten en huishoudelijk reglement en zorgde voor de realisatie van de nieuwe Kunstuitleen in de Bibliotheek aan den IJssel aan het Stadsplein te Capelle aan den IJssel. Bestuurlijk is er nu meer rust en wordt het voor Martin tijd om het wat rustiger aan te doen, samen met Mieke die hem de afgelopen jaren in zijn bestuurswerk altijd heeft gesteund.
Voor haar dan ook de bloemen!

 

MIEKE EN MARTIN: BEDANKT !!!

 

Foto’s en tekst: Marie-Louise Eijsvoogel

 

 

 

Comments are closed.