Winter Art Fair

Ieder jaar organiseert Kunstkring Capelle op een zaterdag in december de Winter Art Fair. Kunstenaars van Kunstkring Capelle exposeren hun kunstwerken aan een breed publiek op beide verdiepingen van het ISALA theater aan het Stadsplein 5 in Capelle aan den IJssel.

 

Dit jaar vindt de opening van de Winter Art Fair plaats op zaterdag 14 december 2019 om 11.00 uur en duurt dan tot 16.00 uur. De Winter Art Fair is gratis toegankelijk. De naastgelegen Kunstuitleen Capelle, gevestigd aan het Stadsplein 39, is die dag geopend van 11.00 – 14.30 uur.

 

Circa 25 aanwezige kunstenaars bezetten kramen in kerstsfeer en exposeren hun kunstwerken. Het geheel wordt omlijst door toepasselijke muziek. Dit evenement heeft tot doel om inwoners van Capelle aan den IJssel en andere belangstellenden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met kunst. Ook bestaat de mogelijkheid om “kerstcadeautjes” te kopen uit de verscheidenheid aan kunstwerken, zoals schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, fotografie, glasfusing en textiele vormgeving.

 

Een aantal weken voor de Winter Art Fair start de promotie om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. In 2018 bezochten circa 400 bezoekers de Winter Art Fair.

Nadere informatie over het evenement van 2019 zal tzt worden toegevoegd.

 

De commissie Winter Art Fair bestaat uit:

Mieke Chantrel en Rob Scheuierman

 

Zij zijn via Email bereikbaar via winterartfair@kunstkringcapelle.nl

 

Hieronder ziet u enkele foto’s van de editie 2018.

 

 

 

 

Mieke Chantrel en Rob Scheuierman

Zij zijn bereikbaar via winterartfair@kunstkringcapelle.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.