Winter Art Fair

WINTER ART FAIR 2018

Op 8 december wordt in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel weer de Winter Art Fair georganiseerd door Kunstkring Capelle.

Er is een grote verscheidenheid aan kunstwerken, zoals schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, fotografie, glasfusing en textiele vormgeving in de Van Cappellen foyer en in de Panorama foyer.

De officiële opening is om 11.00 uur en de toegang is gratis.

  

—————————————————————————————————–

Hieronder vindt u de algemene informatie over de Winter Art Fair.

Jaarlijks organiseert de Kunstkring Capelle op een zaterdag halverwege december de Winter Art Fair. Van 11.00 – 16.00 uur exposeren kunstenaars die lid zijn van de Kunstkring in het ISALA theater aan het Stadsplein 5 in Capelle aan den IJssel hun kunstwerken.

De Winter Art Fair wordt gehouden op de begane grond en de 1e etage van het theater. Circa 25 kunstenaars bezetten kramen in kerstsfeer en stellen hun kunstwerken tentoon. Het geheel wordt omlijst door toepasselijke muziek. Dit evenement heeft tot doel om inwoners van Capelle aan den IJssel en andere belangstellenden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met kunst. Ook bestaat de mogelijkheid om “kerstcadeautjes” aan te schaffen uit de verscheidenheid aan kunstwerken, zoals schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, fotografie, glasfusing en textiele vormgeving.

De opening van de Winter Art Fair vindt meestal plaats op zaterdag om 11.00 uur en duurt dan tot 16.00 uur. De Winter Art Fair is gratis toegankelijk. De naastgelegen Kunstuitleen Capelle die is gevestigd aan het Stadsplein 39 is tevens geopend van 11.00 – 14.30 uur.

 Een aantal weken voor de Winter Art Fair start de promotie om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. In 2017 bezochten meer dan 250 bezoekers de Winter Art Fair.

De Winter Art Fair vindt in 2018 plaats op 8 december 2018.

 

De commissie Winter Art Fair bestaat uit:

Mieke Chantrel en Rob Scheuierman

Zij zijn bereikbaar via winterartfair@kunstkringcapelle.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.