Kunstreizen

kunstreizen_textielmuseum
De organisatie zoekt steeds naar aantrekkelijke tentoonstellingen in eigen land of in steden op bereikbare afstand over de grens zoals Brussel of Aken. Een rondleiding door een historisch stadscentrum met een museumbezoek behoort ook tot de mogelijkheden. Dit zoeken naar belangrijke en meestal actuele exposities brengt met zich mee dat definitieve reisdoelen nu nog niet bekend zijn.
Tijdens de kunstreizen informeren gidsen u in kleine groepen over de wetenswaardigheden van de te bezoeken expositie. Een rondleiding duurt ca 1,5 uur. De overige tijd tot aan het vertrek kunt u zelf invullen. Vaak rijden we een toeristisch boeiende route.

Kosten
De deelnameprijs bedraagt gemiddeld € 35,-. Daarbij is altijd inbegrepen: de busreis, een kopje koffie, de gidsen en de entree. Indien u na aanmelding toch niet meegaat of pas in de week vóór vertrek afzegt, bent u Kunstkring Capelle ± € 25,- verschuldigd wegens reeds gemaakte kosten. Men mag zich altijd laten vervangen.

Verzekering
Kunstkring Capelle heeft geen WA-verzekering voor reisactiviteiten. Europese regelgeving op dit vlak maakt zo’n polis voor 1 dag te kostbaar. U reist op eigen risico, derhalve dient u zelf voor uw reisverzekering te zorgen. Door een zorgvuldige reisvoorbereiding en -uitvoering streven wij ernaar de risico’s te zoveel mogelijk te minimaliseren.

Reisprogramma’s
Wilt u de reisprogramma’s ontvangen? U meldt zich hiervoor aan door een e-mail te sturen naar kunstreizen@kunstkringcapelle.nl met vermelding van:
Naam, m/v, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Aanmelden
Aanmelden voor de kunstreis zelf? Dit kan alleen volgens de gegevens op het ontvangen reisprogramma.

Comments are closed.