Kunst- & Atelierroute

Jaarlijks organiseert Kunstkring Capelle de Kunst- en Atelierroute.
Twee dagen lang exposeren kunstleden op diverse locaties in Capelle aan den IJssel hun kunstwerken.

Ook in 2018 was er een gezellige Kunst- en Atelierroute met volop kunst en beeldend kunstenaars aanwezig in Capelle.

U kun via de onderstaande link de digitale brochure downloaden van de Kunst- & Atelierroute 2018 om nog eens terug te kijken:

20180414 K&A boekje 2018 7-4-2018

 

Kunst- en Atelierroute in Capelle aan den IJssel 2018.

Dit jaar organiseerde Kunstkring Capelle haar 18e editie van de Kunst- en Atelierroute door enkele wijken van Capelle aan den IJssel. Het werk van een groot aantal kunstenaars was te zien bij (onder andere) het Van Cappellenhuis (Dorpsstraat),  het Huis aan den IJssel (Dorpsstraat) en in de wagenschuur aan de ‘s-Gravenweg. Daarnaast stelden diverse kunstenaars hun huis en/of atelier open. Alle locaties waren beide dagen open van 12.00 – 17.00 uur en zijn gratis toegankelijk. De kunstuitleen (Stadsplein) was alleen op zaterdag geopend tussen 11.00 – 14.30 (nieuw).

De feestelijke en verrassende opening van de kunstroute was op zaterdag 9 juni om 11.00 uur op de ’s-Gravenweg 184.

De verscheidenheid aan kunstwerken was groot: schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, fotografie, glasfusing en textiele vormgeving.  Er was een door Kunstkring Capelle ter beschikking gestelde kunstbon, ter waarde van € 200,00. De winnaar mocht deze besteden bij een kunstenaar naar keuze.

Houdt u de website in de gaten voor de Kunst- en Atelierroute van 2019.

 

 

Comments are closed.